cover1600x900v2 copy

UGOSTITELJSKI SLADOLED: Savršen Izbor za Vaš Ugostiteljski Objekt

Prodaja ugostiteljskog sladoleda na kuglice doživljava kontinuirani uspon, prilagođavajući se preferencijama kupaca i trendovima u ugostiteljstvu.

Klasični Sladoled na Kuglice: Omiljen Izbor Gostiju

Sladoled na kuglice ostaje nezamjenjiv dio ponude u raznim ugostiteljskim objektima, a naša ponuda obuhvaća bogat spektar okusa i kvalitetnih sastojaka. Ponosno nudimo banjice od 4800 ml i 2400 ml u sedamnaest različitih okusa, uključujući kokos badem, pistacija, rocher, tiramisu i mnoge druge.

Vanilla 4800ml copy

Moderne Sladoledne Vitrine za Elegantnu Prezentaciju

Prezentacija igra ključnu ulogu u prodaji sladoleda na kuglice, stoga smo u ponudu uključili moderne sladoledne vitrine različitih kapaciteta, prilagođene potrebama vašeg objekta. Od manjih vitrina koje mogu primiti 7 banjica sladoleda do većih modela koji mogu primiti 18 banjica, nudimo rješenja koja će očarati vaše goste.

lll
lll

Desertni Preljevi za Dodatni Okus

Osim raznolikog izbora sladoleda, ističemo i naše desertne preljeve u pet različitih okusa: čokolada, bijela čokolada, jagoda, karamela i šumsko voće. Novost u našoj ponudi je preljev od manga, savršen dodatak za vaše sladolede.

Strawberry 4800ml copy
Peach Yoghurt 4800ml copy

Nezaboravno Iskustvo za Vaše Goste

Sladoled na kuglice ostaje omiljen izbor među ljubiteljima sladoleda svih dobnih skupina. Njegova privlačnost, raznovrsnost okusa i mogućnost personalizacije čine ga neizostavnim dijelom vaše ponude.

Za Vaše Ugostiteljske Potrebe, Obratite Nam Se S Povjerenjem

Ako tražite kvalitetne ugostiteljske sladolede na kuglice i desertne preljeve, mi smo vaš idealan partner. Dopustite nam da vas podržimo u stvaranju nezaboravnog iskustva za vaše goste. Jer sladoled na kuglice nije samo poslastica - to je doživljaj.

Snickers 4800ml copy
lll
lll
lll

Prelistajte naš katalog za sezonu 2024 te otkrij ponudu ugostiteljskog i impulsnog sladoleda za Hrvatsku i Sloveniju. Zanima li vas ugostiteljski sladoled cijena javite se na jedan od kontakata po regijama.