stanic-uprava
O nama

NAŠA PRIČA

Cijenimo svaki jedinstveni posao koji odabere partnerstvo s nama. Kroz vlastiti rast i desetljeća poslovanja naučili smo vrijednosti koju donose dobri odnosi, visoko kvalitetni proizvodi i inovativno poslovanje.

VODEĆI DISTRIBUTER SLADOLEDA ZA HRVATSKU I REGIJU

Sladoledi.hr vodeći je distributer sladoleda za Hrvatsku i regiju. Preuzimanje distribucije Mars sladoleda, koji uključuje brendove Mars, Snickers i Bounty, ujedno je i  iskorak na regionalno tržište budući da se Mars asortiman distribuira i na tržišta Slovenije te Bosne i Hercegovine. Ugovor za distribuciju Nestlé sladoleda (KitKat, Topgun, Pirulo, Nesquick i ostali) na hrvatsko tržište, potpisan je s globalnom kompanijom za proizvodnju sladoleda Froneri koja proizvodi i sladolede Mondelez brandova (Milka, Oreo, Toblerone). Od 2021. godine preuzeta je distribucija i za vrhunske Häagen-Dazs sladolede i sladolede na biljnoj bazi – Alpro. Osim toga, u našoj ponudi imamo i ugostiteljske sladolede vrhunske kvalitete. Izaberite iz široke palete okusa koji dolaze u čak 3 atraktivne škrinje. Uz sve to podržavamo Vas i uz mnoštvo promo materijala i popratnih artikala vezanih za sladolede.

Iza ovog velikog projekta stoji Stanić d.o.o. koji je prisutan na tržištu Hrvatske već 25 godina i jedini je nacionalni distributer prehrambenih proizvoda plus i minus temperaturnih režima za retail i HoReCa kanale koji se trenutačno dostavljaju na više od 6000 prodajnih mjesta. Uz kompletnu uslugu logistike podržanu snažnom distribucijskom mrežom kroz regionalne centre (Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik i Osijek) osiguravamo vrhunsku kvalitetu i brzu isporuku svih naših sladoleda.

NAŠE VRIJEDNOSTI

SVJETSKI BRENDOVI

Jedini smo distributeri sladoleda svjetskih brendova, za našu regiju.

ŠIROKA PONUDA

Sladoledi svih vrsta, od impulsnih, obiteljskih do ugostiteljskih.

PROMO MATERIJALI

Osim brendiranih škrinja, nudimo i suncobrane, cjenike, kornete, čašice...

LOGISTIČKA MREŽA

Naša logistička mreža osigurava brzu i kvalitetnu isporuku svih sladoleda.

Upoznajte

NAŠ TIM

Goran
Trupina

Mario
Gudelj

Robert
Begović

Našu ponudu obogatili smo sa škrinjom sa sladoledima. Gosti su oduševljeni, a posebno mame s klincima. Tim iz sladoledi.hr uvijek vodi brigu i škrinja je uvijek puna.

DUNJA CIPRIĆ

Cafe bar Amadeus