FRONERI

Vrhunski
brendovi

Froneri

FRONERI SLADOLEDI

Tvrtka Froneri nastala je 2016. godine kao globalno zajedničko ulaganje u kategoriji sladoleda, smrznute hrane i hladnih mliječnih proizvoda, spajanjem tvrtki Nestlé i R&R.

S prometom od približno 2,6 milijardi Eura, tvrtka Froneri posluje u 22 države širom svijeta, zapošljavajući gotovo 15.000 ljudi. Sjedište tvrtke je u Velikoj Britaniji, a njeni ogranci su širom Europe, na Bliskom Istoku (izuzimajući Izrael), u Argentini, Australiji, Brazilu, Filipinima i Južnoj Africi. Glavni proizvodni pogon smješten je u Leeming baru i zapošljava 665 ljudi u najvećoj tvornici sladoleda u Europi.

U osnovi poslovanja tvrtke Froneri stoje uspjesi snažnih Nestlé brendova i iskustvo u distribuciji, kao i konkurentne proizvodne performanse tvrtke R&R i njeno značajno prisustvo u maloprodaji. Tim na čelu Froneri-ja predstavlja spoj industrijske ekspertize i dobrih poslovnih sposobnosti kompanija Nestlé i R&R, dok Nestlé i PAI Partners (koji je vlasnik kompanije R&R), imaju jednako učešće u kapitalu zajedničkog poduzeća.

NAŠI BRENDOVI

Tvrtka Froneri integrira jake robne marke obje kompanije (Nestle i R&R)
u vodeću globalnu kompaniju za proizvodnju sladoleda.

Nestle-box

NESTLÉ SLADOLEDI

Nestle sladoledi vrhunske kvalitete s jakim brendovima kao što su KitKat i Nesquik.

SAZNAJ VIŠE
Mondelez-box

MONDELEZ

Kompanija sa svjetskim brendovima
kao što su Milka, Oreo, Toblerone...

SAZNAJ VIŠE

VRHUNSKI BRENDOVI

NOVOSTI i BLOG

KONTAKTIRAJTE NAS

Javite nam se!

Dogovorite vrhunske uvjete uz najbolje sladolede.

[contact-form-7 id="498" title="contact form Sladoledi"]