HÄAGEN-DAZS

Najpoželjniji sladoled
na svijetu

Haagen-Dazs

HÄAGEN-DAZS SLADOLEDI

Priča o Häagen-Dazs sladoledima započela je 1960. godine u New Yorku, kada su Reuben i Rose Mattus osmislili danas jedan od najpoželjnijih i najkvalitetnijih brandova sladoleda u svijetu.

Reuben je odabrao ime koje podsjeća na danski, a koje zapravo ništa ne znači. I tako je nastao legendarni Häagen-Dazs. Kuglice su se zakotrljale, a ostalo je povijest.

Već više od 60 godina Häagen-Dazs stvara savršene okuse i kremaste teksture koristeći samo najbolje sastojke. Häagen-Dazs sladoledi osim kvalitete koja je na glasu od samog osnivanja, svoju reputaciju mogu zahvaliti i zanimljivim kombinacijama okusa. Vanilija, belgijska čokolada, makadamija orah, praline, mango i maline okusi su koji zovu na degustaciju. Neodoljivi okusi i kremasta tekstura sladoleda postiže se korištenjem samo najboljih sastojaka koje zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.

Početna filozofija ulaganja u vrhunsku kvalitetu aktualna je i danas, koriste se što prirodniji, pažljivo odabrani sastojci, bez umjetnih aroma, konzervansa, boja i stabilizatora. Häagen-Dazs se ponosi i time što koristi minimalnu količinu zraka u proizvodnji sladoleda kako bi postigao gustu, kremastu i baršunastu teksturu.

HÄAGEN-DAZS PONUDA

Haagen-Dazs-cover-sladoledi

SLADOLEDI

Pogledajte ponudu sladoleda.
Izaberite vrhunske okuse.

SAZNAJ VIŠE
kutije

LOGISTIKA

Saznajte sve logističke
podatke proizvoda.

SAZNAJ VIŠE

ŠTO KAŽU NAŠI KORISNICI

demo-attachment-137-Group-7521
Lovro Rendulić
Neodoljivi okusi i neobične kombinacije osvojile su me na prvu.
demo-attachment-137-Group-7521
Dora Geber
Sladoled fantastične baršunaste strukture.

NOVOSTI i BLOG

KONTAKTIRAJTE NAS

Javite nam se!

Dogovorite vrhunske uvjete uz najbolje sladolede.

[contact-form-7 id="498" title="contact form Sladoledi"]