Gast-sajam

Stanić d.o.o. na Sajmu Gast Zagreb 2024

23.02. – 25.02.2024. , Arena Zagreb

S ponosom najavljujemo kako ove godine sudjelujemo na 28. međunarodnom sajmu Gast 2024 - centralnom mjestu okupljanja ciljane HoReCa publike, poput vlasnika restorana, hotela i obiteljskih hotela, malih iznajmljivača te ugostiteljskih objekata iz čitave Hrvatske. Ovaj značajan događaj održat će se u po prvi put u Areni Zagreb, od 23. veljače do 25. veljače 2024. godine, od 9:30 do 19 sati.

U Zagrebu Vam sajam GAST omogućava da se u pravo vrijeme pripremite za nadolazeću turističku sezonu i ostvarite što veći poslovni potencijal. Sama Arena Zagreb, na do sada najvećoj sajamskoj površini,  otvara ekskluzivne mogućnosti te  moderan način prezentacije i promocije.

Pozivamo sve naše partnere i zaljubljenike u gastronomiju da nas posjete na našem štandu gdje vas očekuju noviteti i vrhunske ponude koje smo pripremili za sezonu 2024.

Predstavit ćemo najnovije trendove u sladolednoj industriji kroz prezentaciju sladoleda vodećih svjetskih brendova poput: Milke, Häagen-Dazsa, Orea, Mars sladoleda, Monte sladoleda i mnogih drugih.

No, nemojte se zaustaviti samo na slatkom iskustvu jer kao pouzdan partner ugostiteljima nudimo i ostale proizvode poput: sireva, suhomesnatih delikatesa, umaka, ulja, smrznutog povrća i ribe, roštilj programa, vrhnja i mnogih drugih.

Kroz 30 godina poslovanja izgradili smo suradnju s renomiranim brendovima, čineći nas nezaobilaznim partnerom u ugostiteljstvu.

Posjetite nas na sajmu Gast i otkrijte nezaboravan doživljaj okusa, mirisa i inovacija.

Budite dio naše gastro priče, istražite novosti i doživite vrhunsku kvalitetu.

Vidimo se!

gast-sajam-02
Tags: No tags