Sladoledoljupci-1

SLADOLEDOLJUPCI, GDJE STE?

Poskoči li i tebi lagano srce kad ugledaš one divne, šarene škrinje prepune raznoraznih sladoleda? Vani temperatura može biti i debelo ispod minusa, ali ne smeta – jer… sladoled…
Za njega ćeš i na kraj svijeta.

Sladoledoljupci-2

Malo što može ti zamijeniti onaj osjećaj uzbuđenosti kad kao dijete na Božić skidaš papir ili otvaraš paketić.  Pa onda s neviđenim guštom  grickaš onaj predivni, hrskavi kornet do zadnje mrve,  a gotovo zaplačeš od tuge kad ti u ruci ostane samo štapić.  E, to se zove ljubav!

Kada dan bez sladoleda gotovo da nema smisla, a vrijeme i udaljenost računaš u intervalima između dva slatkača. Ne možeš nabrojati bivše dečke najbolje frendice, ali inventar najbliže škrinje znaš bolje od tete u dućanu. Sladoled je jedini i najbolji lijek za grlobolju, glavobolju, oplakivanje prekida s curom ili dečkom i jedina utjeha kada misliš da te baš nitko ne razumije.

Sladoledoljupci-5
Sladoledoljupci-7

Dva sladoleda od vanilije i/ili jagode kasnije… I svijet je predivno mjesto! Pitaš se kako netko može ne voljeti sladoled ili uporno, i to isključivo ljeti, kupovati ili naručivati samo jedan, eeeeventualno dva okusa.

Smatraš da je sladoled kraljevska slastica koju uvijek dodatno obogatiš voćem, čokoladom, preljevima. 

Sladoledoljupci-6
Sladoledoljupci-3

Znači, ako sve to ili nešto od navedenoga opisuje baš tebe ili nekoga koga znaš – uzmi si malo vremena i dopuni slijed sladolednih tvrdnji. Možda si level pro? Šeraj! Ovo ljeto je tvoja prilika da nas natjeraš da ozbiljno razmislimo o razmjerima moguće ljubavi prema toj ledenoj prekrasnoći od deserta.

Budi frend i dojavi nam (jer baš nas zanima) baš sve.

 Kornet ili štapić? Ili možda čašica, cijela kutija i najveća žlica u kuhinji?

Čokoladnu koricu pažljivo skidaš ili ne biraš – jesi li nestrpljivko ili pedantni uživalac?

Čokolada ili voće ili nešto treće?

Sladoledoljupci-8
Sladoledoljupci-9

Panika kad se počne topiti po rukama ili neometani trenutak u kojem te baš briga?

Gdje i kada je najbolje jesti slatkač? Sladoledna dijeta – da ili ne?

Što misliš o sladolednim kupovima?

Reci nam sve! Fotkaj sebe, fotkaj svoj sladoled, snimi video i heštegaj #sladoledihr. A mi ti otkrivamo svih 100-i-nešto slatkača koje MORAŠ probati. Kad već toliko voliš sladolede. Sigurno ćeš ih naći u tvojoj prijateljici škrinji.

Sladoledoljupci-10

PODJELI S EKIPOM

Tags: No tags