Gast2020

25. SAJAM GAST 2020

Uoči još jedne turističke sezone i prilike da hrvatska turistička ponuda zasja u punom sjaju, pozivamo vas na 25. međunarodni sajam GAST 2020 – centralno mjesto okupljanja ciljane publike, poput vlasnika restorana, hotela i obiteljskih hotela, malih iznajmljivača te ugostiteljskih objekata iz čitave Dalmacije. GAST 2020 održava se od 26. do 29. 02. 2020. u splitskoj Spaladium areni.
Od 26. do 29. 02. 2020. u splitskoj Spaladium Areni, predstavit ćemo Vam novitete u našem poslovanju i asortimanu za nadolazeću sezonu. Svakako bismo izdvojili veki uspjeh i ekskluzivu za naše tržište, a to je uvoz i distribucija vrhunskih brendova sladoleda Mars i Froneri.

Svojim iskustvom i velikim ambicijama pomoći ćemo Vam da se na vrijeme pripremite za sezonu, informirate o proizvodima i saznate sve novitete na tržištu.

 

FB-landscape-2048x1365

Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj turističkoj, a time i gastro industriji, želimo približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, kao i profesionalcima… te time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.

Znajući da se sajam ipak organizira u najljepšem i najzabavnijem gradu na Jadranu – Splitu, opuštena atmosfera tijekom svih dana ove manifestacije je uvijek začinjena dobro poznatim mediteranskim hedonizmom i splitskim šarmom.

Vidimo se!

Tags: No tags