sladoledi--stanic_monte-sladoled

NOVO U PONUDI – MONTE SLADOLEDI

Vodeći brend u kategoriji mliječnih proizvoda – ZOTT svoj najpoznatiji brand MONTE odlučio je ove godine predstaviti tržištu u novom i neodoljivom sladolednom obliku!

Kompanija Stanić potpisala je ugovor za distribuciju Monte sladoleda na hrvatskom tržištu. Hrvatski potrošači od ove godine tako će moći uživati u jedinstvenim Monte sladoledima i to: Monte kornet 120 ml, Monte štapić 110 ml i Monte tub 460 ml.

Nakon što Monte mliječni deserti već više od 25 godina osvajaju mnogobrojne velike i male potrošače, došao je red i na novo i inovativno izdanje ovog planetarno popularnog proizvoda u formi sladoleda.

Neodoljiva kombinacija mlijeka, čokolade i lješnjaka prenesena je u sladoled za još više uživanja!

stanic-sladoledi_monte-sladoled-kornet

Monte sladoled u kornetu sadrži dvije kremaste sladoledne kreme u hrskavom kakao vaflu. U kornetu se nalazi jedinstven preljev od čokolade i orašastih plodova. Cijeli kornet je prelivena čokoladnom glazurom s komadićima pečenih lješnjaka.

Monte sladoled na štapiću s dva kremasta sloja sladoleda prekrivena hrskavom, mliječnom čokoladom.

stanic-sladoledi_monte-sladoled-stapic
stanic-sladoledi_monte-sladoled

Monte sladoled s dva kremasta sloja sladoleda. Sladoled krasi originalni Monte okus u velikom pakiranju od  460 ml kojeg možete konzumirati samostalno ili ga možete podijeliti s prijateljima i obitelji.

POTRAŽI I OSTALE SLADOLEDE ZA SEZONU!

PODJELI S EKIPOM

Tags: No tags