SLADOLEDI

Vrhunski
sladoledi

Mars

MARS SLADOLEDI

Već više od pet generacija, tvrtka Mars se razvija kako bi stvorila proizvode i usluge koje ljudi (i njihovi kućni ljubimci) vole. Slatkiši Bounty, Twix, Mars, Snickers i Milky Way, žvakače gume OrbitHubba Bubba, Juicy Fruit i Winterfresh  te bomboni M&M’s i Skittles – samo su dio proizvoda čokoladnog carstva. Osim toga, vlasnici su marki Uncle Ben’s (riža, umaci) i Dolmio, a njihovi proizvodi za kućne ljubimce obuhvaćaju WhiskasPedigreeCesarChappi Royal Canin.

Danas je kompanija treća najveća američka tvrtka koja je u potpuno privatnom vlasništvu (za razliku od dioničkih društava). Naime, kompanija je i danas u 100% vlasništvu obitelji Mars.

Osnivač obiteljskog bogatstva, Franklin Clarence Mars, rođen je davne 1883. u gradiću Hancocku u američkoj saveznoj državi Minnesoti. Već s 19 godina je počeo prodavati slatkiše od melase, a zatim je pokrenuo proizvodnju čokoladnih pločica. Ogroman uspjeh doživio je kad je 1923. prema ideji svoga sina napravio čokoladicu Milky Way. Bila je to prva punjena čokoladna pločica u širokoj prodaji i doživjela je trijumf. Prodaje se s uspjehom još i danas, premda je već stara oko 90 godina. Godine 1930. Mars je uveo i Snickers, čokoladicu s kikirikijem, nazvanu po omiljenom konju u vlasništvu obitelji.

Daljnjim razvojem i praćenjem trendova, tvrtka se orijentira i na proizvodnju sladoleda, i to ne bilo kakvih nego transformira svoje najpopularnije čokoladice u vrhunske sladolede pod brendom Mars Wrigley. Tako je još davne 1988. godine Mars svoj sladoled lansirao u Veliku Britaniju i Irsku te time postao inovativni lider na tržištu sladoleda. Donosimo vrhunske brendove na naše tržište i šire: Mars, Snickers i Bounty.

MARS PONUDA

Mars-sladoledi-22

SLADOLEDI

Pogledajte ponudu sladoleda.
Izaberite vrhunske okuse.

SAZNAJ VIŠE
kutije

LOGISTIKA

Saznajte sve logističke
podatke proizvoda.

SAZNAJ VIŠE
BOX-Mars-skrinja

ŠKRINJE

Izaberite škrinju koja se najbolje
uklapa u Vaš prostor!

SAZNAJ VIŠE

ŠTO KAŽU NAŠI KORISNICI

demo-attachment-137-Group-7521
Dunja Ciprić
Uvijek me oduševi iz početka.
demo-attachment-137-Group-7521
Josip Lujić
Uvijek kada poželim nešto posebno.

VRHUNSKI BRENDOVI

NOVOSTI i BLOG

KONTAKTIRAJTE NAS

Javite nam se!

Dogovorite vrhunske uvjete uz najbolje sladolede.

[contact-form-7 id="498" title="contact form Sladoledi"]